Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 05.05.2024, 21:55

КЗ "Інзівська ЗОШ I-III ступенів"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 44
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

22:27
1 вересня - День знань - особливе свято!

   Свято Першого Дзвоника завжди було особливою подією як для учнів, їхніх батьків, так і для вчителів. День знань - справжнє свято мудрості, доброти і людяності. 

   Розпочинається новий навчальний рік, який завжди видкриває нові дороги - дороги до знань, до нових вершин.  Хтось переступає поріг школи вперше цього дня, для когось навчальний рік вже випускний.

 Інзівська загальноосвітня школа цього сонячного та святкового ранку радісно відчинила двері, щоб зустріти своїх учнів у новому навчальному році.

   У цей день шкільне подвір'я знову наповнилося веселими мелодіями, яскравими барвами осінніх квітів, дитячим щебетанням, посмішками юнаків та дівчат.

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   День знань був яскравим, емоційно насиченим та дуже зворушливим, адже випускники вже зрозуміли, що таке свято у школі для них є останнім, а першокласники відкрили для себе нову сторінку, де все вперше - перший дзвоник, перша вчителька, перший урок.
                             

    Голосно звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі слова, і кожне дитяче серце, хвилюючись, відгукувалося на заклик першого дзвінка. 

   Після шкільної лінійки на учнів чекав перший урок, який цього року було присвячено 30-річчю Незалежності України.

  


 

 

 

 

 

 

 

   Для Інзівських першачків це свято пройшло у незвичній атмосфері. На свіжому повітрі, разом з батьками дітки активно долучилися до виготовлення скриньок мрій та сподівань. Маленькі першачки з великим ентузіазмом та вогником цікавості в очах допомагали батькам закрити свої скриньки «чарівними» замочками, які зможуть відкрити лише наприкінці 4-го класу.

   Чудовим завершенням плдної роботи було частування батьквськго короваю.   

                                    

   Тож хай новий навчальний рік принесе усім приємні враження, яскраві та нові відкриття. Нехай педагогічний колектив сповна відчує результати своєї праці, а батьки – радість і гордість за дітей.

Бажаємо успішного начального року!

  

Переглядів: 278 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz
https://drive.google.com/drive/folders/1jsWoFXxac5Ts1112KxM_fGBkqoG31MB0?usp=sharing